Julemanden besluttede at modernisere sin leveringsmetode, så han skiftede sine rensdyr ud med en topmoderne dronetjeneste til at levere gaverne. Alt gik glat med testflyvningerne indtil juleaften, hvor alt, der kunne gå galt, gik galt.

Først forvekslede hans GPS Nordpolen med Sydpolen, og alle dronerne fløj den forkerte vej. Så, da de endelig fik rettet op på det, begyndte Rudolph, den nu arbejdsløse rensdyr, at hacke dronernes frekvens for at få sit job tilbage. Dronerne begyndte at flyve i cirkler og landede på tilfældige huse, hvor de leverede gaver til de forbløffede sommergæster i Australien.

Men det var ikke slutningen. Julemanden fandt ud af, at han også havde brug for Rudolphs røde næse, fordi dronernes lys ikke var kraftige nok til at lede vejen gennem vinterstormene. Han var nødt til at undskylde til Rudolph og bede ham om at guide dronerne for resten af natten.

Til sidst, efter en lang og kaotisk nat, hvor dronerne havde tabt halvdelen af gaverne i havet, og den anden halvdel blev leveret til de forkerte skorstene, besluttede Julemanden, at han alligevel var bedre til at gøre tingene på den gammeldags måde. Han ansatte Rudolph og de andre rensdyr tilbage, og de arbejdede dobbelt så hurtigt for at redde julen.

Julemanden lærte, at nogle gange er de gamle måder de bedste måder, især når det kommer til julen. Og Rudolph? Han var bare glad for at være tilbage i spillet og fik endda en bonus i form af ekstra gulerødder og en ny titel som “Chef for Luftfartsteknologi” i Nordpolens julegaveleveringsservice.

Categorized in: