Hvorfor kan jeg ikke aktivere Windows 10?

Hvis der vises en meddelelse om, at Windows 10 ikke kan aktiveres, får du her nogle mulige årsager og forslag til, hvordan du kan løse problemet.
Hvis du har brug for yderligere hjælp til aktiveringsprocessen, kan du gå til artiklen om produktaktivering.

Du har opgraderet til Windows 10 gratis fra Windows 7 Service Pack 1 eller Windows 8.1 Update

Hvis du har opgraderet gratis til Windows 10, og det ikke er aktiveret, kan du prøve følgende:

Gå til Start Ikonet Start-knap, vælg derefter Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Aktivering.
Hvis din aktiveringstilstand er Opret forbindelse til internettet for at aktivere Windows, skyldes det muligvis, at du ikke har forbindelse til internettet eller aktiveringsserverne er optaget.

Hvis du har forbindelse til internettet, aktiveres Windows 10 automatisk. Du kan også vælge Aktiver og forsøge at aktivere Windows manuelt. Hvis aktiveringsserverne er optaget, skal du muligvis vente et stykke tid og prøve igen senere.

Hvis din aktiveringstilstand er Windows er ikke aktiveret, skal du vælge Gå til Store, og tjekke for at se, om der er en gyldig licens til Windows for din enhed.

Hvis en licens ikke er tilgængelig, skal du købe Windows fra Store eller gå tilbage til din tidligere version af Windows, kontrollere, at den forrige version er aktiveret, og derefter opgradere til Windows 10.

morlin has written 14 articles

Til daglig arbejder jeg som IT-Konsulent for virksomheden BitTech IT der har til huse i Rødovre. Jeg er uddannet datafagtekniker og arbejdet med IT siden mit første fritidsjob som 13 årig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>